15%

UncategorizedR-UG-1KMCL

POPUST

15%

Šifra proizvoda: 145670 Kategorija:

-Radni kuhinjski ugaoni element iz kolekcije Tara sa jednim krilom i mehanizmom sa hromiranim žičanim korpama za odlaganje. Krilo se otvara na levu stranu

-Front od medijapana debljine 18mm lakiran UV lakom sa mat efektom u grafit boji

– Korpus od univera debljine 18mm u belom drvo dekoru, kantovan sa zadnje strane

-Element poseduje  podesive nožice za nivelisanje na neravnim površinama

48,857RSD

Cena sa popustom

Dimenzije Proizvoda

ŠIRINA: 109 cm
VISINA: 88 cm
DUBINA: 64 cm

Ovaj proizvod nije dostupan u web shop-u, služi u reklamne svrhe i može se kupiti u Vitorog prodajnom salonu.
  • OPIS PROIZVODA

  • ISPORUKA

  • DEKLARACIJA

  • UPUTSTVA

Dimenzije proizvoda:
Širina: 109cm
Visina: 87cm
Dubina: 64cm
Dubina radne ploče: 60cm
Karakteristike proizvoda:
Korpus materijal i debljina: Univer 18mm
Front materijal i debljina: Medijapan 18mm
Boja korpusa: Bela
Boja fronta: Grafit mat
Radna ploča: Nije uračunata u cenu
Sokla: Nije uračunata u cenu
Ručice: Nije uračunata u cenu
Diht lajsna: Nije uračunata u cenu
Dodatne informacije:
Montaža: Nenamontiran
Boja: Grafit mat
Vrsta: Radni kuhinjski ugaoni element
Ambalaža
Broj paketa: 3
Ukupna težina svih paketa: 48,26kg
Dimenzije paketa 1: Š:93cm x V:10cm x D:57,5cm
Težina paketa 1: 26,28kg
Dimenzije paketa 2: Š:80cm x V:4,2cm x D:45,5cm
Težina paketa 2: 6,00kg
Dimenzije paketa 3: Š:92,5cm x V:22cm x D:55cm
Težina paketa 3: 18,75kg
USLOVI ISPORUKE I MONTAŽE ZA ROBU KUPLJENU U PRODAJNIM CENTRIMA PRODAVCA

Uslovi pružanja usluge isporuke od strane Prodavca se razlikuju za robu kupljenu u Web shop-u i onu kupljenu u prodajnim centrima Prodavca.

Dole u tekstu navedeni su uslovi isporuke za robu kupljenu u prodajnim centrima Prodavca.

Cena usluga isporuke, unošenja kupljene robe i montaže nije uračunata u cenu. Kupac samostalno odlučuje da li želi da koristi mogućnost da Prodavac isporuči, unese i montira kupljenu robu. U slučaju nedoumice smatra se da usluga isporuke, unošenja kupljene robe i montaže iste nije obuhvaćena kupoprodajnom cenom.

Usluge isporuke, unošenja kupljene robe i montaže moguće su isključivo za proizvode koji su kupljeni u Prodajnim centrima Prodavca.

Prodavac pruža uslugu isporuke samostalno i to tako što se roba isporučuje na adresu koju Kupac navede na Predračunu prilikom kupovine robe u Prodajnim centrima Prodavca.

Radno vreme službi montaže i isporuke Prodavca je svakog radnog dana u periodu od 8 do 16 časova, u okviru kojeg je moguće ugovoriti vršenje usluge.

Isporuka se vrši na području Republike Srbije sa poštanskim brojevima od 11000 do 37999. Kupac je slobodan da samostalno (odnosno da angažovanjem trećih lica-prevoznika) preveze i montira kupljenu robu.

Cenovnik isporuke i montaže nameštaja, istaknut je na kasi Prodajnih centara Prodavca, kao i na svakom info - pultu u prodajnim centrima Prodavca, na internet stranici Prodavca https://vitorogpromet.rs/servis-za-kupce/uslovi-isporuke/ i dostupan je na uvid Kupcima. U sve navedene cene je uračunat PDV. Naplata usluge isporuke i unošenja robe nije moguća na licu mesta (na mestu isporuke).

Izbor ovih usluga predstavlja slobodan izbor Kupca i o njima je Kupac obavešten pre donošenja odluke o kupovini i potpisivanja ugovora ili ponude. Ove usluge se vrše i naplaćuju po zahtevu Kupca.

Navedene usluge su definisane i predviđene isključivo za robu kupljenu Prodajnim centrima Prodavca i pod uslovom da postoje odgovarajući prilazni putevi i saobraćajnice koji isporuku omogućavaju.

Termin za izvršenje usluge isporuke, Kupac dogovara sa ovlašćenim licem Prodavca, nakon što izvrši plaćanje. Kako bi se potvrdio termin ugovorene usluge, ovlašćeno lice Prodavca će kontaktirati Kupca pre termina ove usluge, kako bi izvršio finalnu potvrdu isporuke. Prodavac zadržava pravo promene dogovorenog termina ove usluge, zbog okolnosti koje su naknadno nastupile i u dogovoru sa Kupcem će predložiti novi termin isporuke. Roba se isporučuje složena i upakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu i unošenju u stan/kuću/poslovni prostor ne može oštetiti.

Odgovornost i obaveza Kupca je da obezbedi da neko bude prisutan prilikom primopredaje robe na adresi određenoj kao mesto isporuke. Ukoliko na isporuci robe neće biti prisutan Kupac, u obavezi je da Prodavcu dostavi ime i prezime, kao i kontakt telefon ovlašćene osobe za preuzimanje robe. Osoba koja je zatečena na adresi smatraće se ovlašćenom osobom za prijem robe, ukoliko se ranije ne dostavi ime i prezime ovlašćene osobe za prijem robe na adresi.

Detaljne uslove isporuke, unošenja i montaže možete pročitati u tački 9 Opštih uslova poslovanja u Vitorog promet doo.

Vrsta proizvoda: Radni kuhinjski ugaoni element
Naziv proizvoda: R-UG-1KMCL
Proizvođač: Jela DOO
Zemlja porekla: Srbija
Broj transportnih paketa: 3
Težina paketa: 48,26kg
Širina proizvoda: 109cm
Visina proizvoda: 87cm
Dubina proizvoda: 64cm
Sastav/materijal:
Univer ploča, MDF ploča, Lesonit, Metal

Usluga montaže nije dostupna za proizvode kupljene putem web shopa

Uputstvo za montažu

Uputstvo za upotrebu i održavanje

Slični proizvodi

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Ova forma služi za prikupljanje email adrese, preko kojih ćemo vam slati informacije o našim ponudama. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.