Vitorog Premium

Sa ciljem da Vaš dom upotpunimo najbolje dizajniranim komadima nameštaja vrhunskog kvaliteta, odlučili smo da postanemo partneri domaćih proizvođača nameštaja, kao i proizvođača nameštaja iz regiona, ali i lidera na evropskom tržištu. Želja nam je bila da se u našoj ponudi nađe najsavremeniji nameštaj, svetske klase, koji će se idealno uklopiti u moderne domove.

U ovoj misiji smo i uspeli, te se u Vitorog asortimanu danas mogu naći proizvodi najkvalitetnijih materijala i načina obrade, čiji sa pažnjom kreiran dizajn, ostavlja bez daha.

Predstavljamo Vam proizvođače koji su zaokružili Vitorog asortiman i koje će Vašem domu pružiti neprolazni sjaj koji će trajati decenijama.

Cotta

Cotta, proizvođač sofa, fotelja i ugaonih garnitura, je jedan od najpoznatijih evropskih lidera, poreklom iz Lihtenštajna. Glavni principi kojih se ova kompanija pridržava jesu neprestano praćenje trendova i visoki standardi kada je u pitanju proizvodnja svih modela.

Cotta je poznata po izuzetnom izboru materijala – preko 200 materijala koristi se u proizvodnji nameštaja, uključujući i visoko kvalitetnu kožu. Komadi nameštaja ove firme predstavljaju spoj sofisticarnosti, elegancije i modernog pristupa dizajnu enterijera.

Cotta će omogućiti da Vaš dom bude opremljen nameštajem koji je kombinacija švajcarske preciznosti i austrijskog stila.

Polipol

Polipol, naš partner koji dolazi pravo iz Nemačke, ponosi se činjenicom da je svaki komad nameštaja koji proizvede rezultat posebne pažnje posvećene detaljima. Ova kompanija nastala je iz želje da porodicama širom domova Evrope omogući udobnost i pouzdanost u životnom prostoru.

Polipol savršeno spaja nemački kvalitet izrade sofa, fotelja i ugaonih garnitura sa inovativnim pristupom u dizajnu nameštaja. Proizvodi ove kompanije rezultat su fleksibilnosti i želje da se svi komadi nameštaja maksimalno prilagode potrebama kupaca.

Dopustite da se Polipol maksimalno prilagodi Vašim željama.

Rauch

Rauch je nemački proizvođač pločastog nameštaja koji, nesumnjivo, ide u korak sa svim trendovima u dizajnu nameštaja. Ova kompanija se ponosi činjenicom da su baš Rauch plakari u visokom sjaju broj jedan na svetskom tržištu.

Osobine po kojima ćete uvek prepoznati Rauch modele jesu moderne kombinacije boja, čiste, jednostavne linije i beskrajna mogućnost izbora kada su dimenzije nameštaja u pitanju. Rauch komadi su idealni za domove svih kvadratura, a napredna rešenja ovog proizvođača, u kombinaciji sa nepogrešivim izborom materijala, oduševiće Vas već na prvi pogled.

Rauch je, nesumnjivo, spoj održivosti i savremenog pristupa u dizajnu.

Black Red White

Black Red White, najveći proizvođač nameštaja u Poljskoj, poznat je po svom visoko kvalitetnom pločastom nameštaju, regalima, komodama, vitrinama i policama. Svoje modele neprikosnovenog evropskog standarda donosi i u Vitorog salone nameštaja.

Osobine koje su učinile da se zaljubimo u BRW nameštaj su činjenice da ova kompanija posvećuje pažnju zaštiti životne sredine, radeći na najmodernijima mašinama i obraćajući pažnju na kvalitet samih proizvoda.

Samo jedan pogled upućen modelima koje smo za Vas pripremili iz BRW kolekcije uveriće Vas koliko privlačna može biti kombinacija minimalizma i elegancije.

Jela

Jela, jedan od najprestižnijih srpskih proizvođača, sa tradicijom dugom preko 25 godina, pobrinuće se da u Vašem domu zasijaju kreativna dizajnerska rešenja izuzetnog kvaliteta. Neki od materijala koje Jela često koristi u proizvodnji su univer, medijapan i kaljeno staklo.

Jela je kompanija koja će se uvek truditi da Vas iznenadi, bilo izborom materijala, inovativnim pristupom u osvetljenju komada nameštaja ili odličnim odnosom cene i kvaliteta. Sasvim smo sigurni da Vas ovaj nameštaj za spavaće soba, predsoblja, dečije sobe i dnevne boravke neće ostaviti ravnodušnim.

Dizajn Jela prozivoda je dizajn Vaših snova.

Mahagoni

Mahagoni, makedonski proizvođač nameštaja, poznat je po distribuciji visoko kvalitetnih trpezarijskih stolova i stolica. Komadi nameštaja proizvedeni u ovoj kompaniji sinonim su za impresivan način proizvodnje koji se bazira na konstantnim poboljšanjima. Želja ovog proizvođača je da zadovolji sve potrebe svojih korisnika.

Danas, više od 25 godina nakon osnivanja, Mahagoni trpezarijski stolovi i stolice krase trpezarijske boravke širom Makedonije i regiona. Mahagoni proizvodi odraz su kvaliteta, savremenosti i izvrsne kombinacije materijala.

Ukoliko razmišljate o opremanju trpezarije, Mahagoni je pravi izbor za Vas.

Premium Vitorog proizvodi

Posmatrajući prethodno navedene proizvođače koji su, nesumnjivo, lideri na evropskom tržištu, želeli smo da i sami kreiramo komade savremenog, evropskog dizajna koji će se sa lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor.

Zbog toga smo za Vas smo pripremili komade pločastog i tapaciranog nameštaja. Svi ovi proizvodi su rađeni u pogonima koji su opremljeni najkvalitetnijim mašinama i alatima.

Pored ove vrste nameštaja, u Vitorog asortiman smo uvrstili i nameštaj od masiva, čija se proizvodnja odvija u specijalno opremljenom pogonu. Ovaj nameštaj od punog drveta će, svojim elegantnim dizajnom, doprineti skladu i sofirsticiranosti Vašeg doma.

Kreirajući ove proizvode, trudili smo se da proizvedemo komade čiji će šarm i pouzdanost krasiti Vaš dom decenijama. U skladu sa tim, za Vas smo pripremili širok izbor ekskluzivnih stolova i stolica modernog dizajna, kao i ugaone garniture čiji će Vas materijali i udobnost oduševiti već na prvi pogled.

Vitorog tim će se uvek truditi da prati trendove svetskog tržišta, nikako ne zaboravljajući na Vaše želje i potrebe.

Vitorog nameštaj po meri

Za sam kraj, želeli bismo da spomenemo da i sam Vitorog za Vas u svojoj ponudi ima kvalitetne proizvode koji mogu biti izrađeni baš po meri Vašeg enterijera.

Naime, stručni Vitorog tim, uz podršku i konsultaciju profesionalaca, nudi Vam mogućnost da zamislite svoj idealni komad nameštaja, podelite svoji viziju sa nama, a mi ćemo omogućiti da ta vizija postane stvarnost.

Do sada smo izradili veliki broj nameštaja – kuhinje, američke plakare, spavaće i dečije sobe, predsoblja, dnevne boravke, a opremili smo i izuzetan broj kancelarija i poslovnih prostora.

Iskoristite kapacitet svog životnog prostora i u svoj dom uvedite funkcionalni nameštaj koji će biti urađen precizno, uredno i sa posebnom pažnjom. Vitorog tim će se postarati da Vaš projekat bude urađen uz najpovoljniju cenu izrade.

Više informacija možete pogledati klikom na sledeći link: Nameštaj po meri

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Ova forma služi za prikupljanje email adrese, preko kojih ćemo vam slati informacije o našim ponudama. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.