ISPORUKA U WEB SHOP-U

 

VITOROG PROMET je obezbedio isporuku proizvoda kupljenih u našem Web shop-u, (isporuka se vrši na području Republike Srbije sa poštanskim brojevima od 11000 do 37999), u originalnom transportnom pakovanju i nemontirani (za montažne proizvode).

Cena isporuke proizvoda, kupljenih putem našeg Web shop-a, nije uključena u kupoprodajnu cenu proizvoda koji se kupuju u našem Web shop-u.

Isporuka proizvoda kupljenih putem našeg Web shop-a moguća je na neki od sledećih načina:

  1. Lično preuzimanje u našim objektima ili
  2. Paketna isporuka

Paktena isporuka se vrši od strane dva eksterna pružaoca usluga, sa kojima VITOROG PROMET ima zaključene posebne ugovore i to:1)GEBRUDER WEISS TRANSPORT AND LOGISTICS d.o.o.Dobanovci, Beogradska 85, PIB 101911031, matični broj 17431021 ( u daljem tekstu: GEBRUDER WEISS) i 2) Društvo za vršenje kurirskih usluga YU- PD EXPRESS doo Beograd,ul.Zage Malivuk br.1,PIB: 101754136, mat. br.: 08192189 ( u daljem tekstu: D-EXPRESS).

Isporuka kupljenih proizvoda putem našeg Web shop-a naplaćuje se u skladu sa težinom paketa, prema cenovniku i uslovima isporuke GEBRUDER WEISS i D-EXPRESS, i to:

  1. Cena isporuke proizvoda koja se vrši putem D-EXPRESS-a je ista za sve proizvode iz ponude internet prodavnice i iznosi 700,00 dinara sa PDV-om, bez obzira na PTT broj primaoca ( jedan ili više proizvoda do zbirne težina od 22 kg).Isporuka putem kurirske službe D-EXPRESS vrši se do vrata objekta kupca (ispred vrata zgrade ili kuće) i ne postoji mogućnost unošenja proizvoda u unutrašnjost objekta od strane kurirske službe D-EXPRESS.
  2. Cena isporuke proizvoda koja se vrši putem GEBRUDER WEISS-a je različita u zavisnosti od zone kojoj pripadate. Isporuka je u ovom slučaju podeljena na 6 ( šest) zona ( u skladu sa PTT brojem primaoca) pri čemu je cena isporuke fiksna za svaku pojedinačnu zonu.
  3. Isporuka proizvoda putem kurirske službe GEBRUDER WEISS nudi posebnu mogućnost usluge „HOME DELIVERY“. Kupac, prilikom kupovine u našem Web shop-u, označava da li želi isporuku do adrese (stana, lokala i sl) ili želi i dodatnu uslugu „HOME DELIVERY“ koja podrazumeva da se poručeni proizvodi unose i na sprat/spratove i u prostorije u stanu, kući ili poslovnom objektu. U ovom slučaju, ukoliko kupac označi da želi dodatnu uslugu „HOME DELIVERY“ ova usluga dodatno se naplaćuje 750,00 dinara sa PDV-om. Kupac je dužan da obezbedi slobodan i podoban prilaz prostoru u kome se vrši usluga “HOME DELIVERY”.

Isporuku proizvoda težine do 22kg, čija najduža strana paketa ne prelazi dužinu od 0,8m prodavac vrši putem kurirske službe D-EXPRESS.

Kurirska služba GEBRUDER WEISS vrši prenos pošiljki minimalnih dimenzija 30cm x 30cm x 10cm, a maksimalnih dimenzija 80cmx100cmx100cm.

Ukoliko kupac jednom porudžbinom kupuje više proizvoda, težina svih proizvoda se sabira. Isporuka putem kurirske službe D-EXPRESS vrši se ukoliko zbirna težina proizvoda ne prelazi masu od 22 kg. Ukoliko zbirna težina proizvoda prelazi masu od 22 kg, isporuka svih proizvoda se vrši putem kurirske službe GEBRUDER WEISS.

Rok isporuke proizvoda je do 7 (sedam) radnih dana (u koje se ne računaju subote i nedelje).

Za proizvode, koji nisu trenutno dostupni na našim zalihama, dostupnost je definisana rokom isporuke od naših dobavljača do našeg magacina, na koji se dodaje redovan rok isporuke od 7 radnih dana, a sa kojim produženim rokom isporuke se kupac posebno saglasio.

Više informacija o isporuci možete pročitati u OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA U WEB SHOP-u.

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Ova forma služi za prikupljanje email adrese, preko kojih ćemo vam slati informacije o našim ponudama. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.