U komunikaciji sa kupcima primetili smo da se neka pitanja često ponavljaju pa Vam u nastavku dajemo odgovore upravo na ova pitanja. Ukoliko ne pronađete odgovor na pitanje koje imate, molimo Vas da nas kontaktirate.

U kojim gradovima se nalaze Vitorog saloni nameštaja?

Vitorog saloni nameštaja se nalaze u 9 gradova u Srbiji – u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Požarevcu, Čačku i Užicu. Klikom na stranicu Kontakt možete pronaći adrese i brojeve telefona svih naših salona.

Kako da saznam radno vreme, tačnu adresu i broj telefona Vitorog salona u mom gradu?

Klikom na stranicu Kontakt možete pogledati kontakt podatke (adrese, radno vreme, brojeve telefona i imejl adrese) svih Vitorog salona nameštaja.

Da li mogu da poručim nameštaj na kućnu adresu?

Da, moguće je poručiti nameštaj kako bi Vam bio isporučen na kućnu adresu. Informisanje o poručivanju i isporuci vrši se telefonskim pozivom Vama najbližeg Vitorog salona nameštaja ili putem kontakt forme. Adrese i brojeve telefona svih naših salona možete pogledati klikom na stranicu Kontakt.

Kako mogu da pronađem više informacija o proizvodima?

Na stranici na kojoj se nalazi sam proizvod možete pronaći dimenzije tog proizvoda, kao i kratak opis.

Da li je moguće plaćanje čekovima, karticama na rate, administrativnom zabranom, itd?

Vitorog saloni nameštaja nude različite mogućnosti plaćanja, o kojima možete detaljnije pročitati klikom na link Uslovi plaćanja.

Da li cene sa popustom važe i za posebne uslove plaćanja ili samo za gotovinsko plaćanje?

Cene sa popustom važe za gotovinsko plaćanje, plaćanje karticama, čekovima građana do 12 mesečnih rata i brzim potrošačkim kreditima. Cene sa popustom ne važe za plaćanje putem administrativne zabrane do 12 mesečnih rata i Raiffeisen veb master kartice na 12 i 24 mesečnih rata, uključujući i kartice na rate (detaljnije).

Za kupovinu putem administrativne zabrane od 1-12 jednakih mesečnih rata i Raiffeisen veb master kartice od 3-12 jednakih mesečnih rata, iznos popusta zavisi od broja rata na koje se odlučite. Maksimalan broj mesečnih rata iznosi 12, ali kupovinom na 12 mesečnih rata ne ostvarujete pravo na popust. Visina popusta koju možete ostvariti u zavisnosti od broja izabranih rata prikazana je u narednoj tabeli:

Broj Rata Načina Plaćanja Popust %
Do 3 (tri) mesečne rate administrativna zabrana/Raiffeisen web master kartica Kupac ima pravo na kupovinu proizvoda po ceni koja važi za gotovinsko plaćanje*
4 (četiri) administrativna zabrana/Raiffeisen web master kartica 12,00%
5 (pet) administrativna zabrana/Raiffeisen web master kartica 10,50%
6 (šest) administrativna zabrana/Raiffeisen web master kartica 9,00%
7 (sedam) administrativna zabrana/Raiffeisen web master kartica 7,50%
8 (osam) administrativna zabrana/Raiffeisen web master kartica 6,00%
9 (devet) administrativna zabrana/Raiffeisen web master kartica 4,50%
10 (deset) administrativna zabrana/Raiffeisen web master kartica 3,00%
11 (jedanaest) administrativna zabrana/Raiffeisen web master kartica 1,50%
12 (dvanaest) administrativna zabrana/Raiffeisen web master kartica

*Ukoliko je popust za gotovinsko plaćanje veći od 20%, za plaćanje do tri mesečne rate primenjuje se popust od 20%. Minimalan iznos mesečne rate je 2.000,00 dinara za kupovinu putem administrativne zabrane.

Za kupovinu putem putem Raiffeisen veb master kartice na 24 jednake mesečne rate kamata iznosi 0%. Minimalan iznos kupovine je 8.000,00 din, a maksimalan 600.000,00 dinara. U skladu sa uslovima banke, mesečni trošak održavanja kartice iznosi 230,00 dinara.

Za sve detaljnije informacije o načinu plaćanja, posetite Vama najbliži Vitorog salon nameštaja.

Kako mogu da reklamiram kupljeni proizvod?

Ukoliko imate bilo kakav problem sa proizvodom (oštećenje, nedostaje deo, itd.), budite slobodni da nas kontaktirate putem servisa Reklamacija ili putem telefonskog poziva Vama najbližeg Vitorog salona nameštaja.

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Ova forma služi za prikupljanje email adrese, preko kojih ćemo vam slati informacije o našim ponudama. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.