Prodaja

Uslovi plaćanja u Vitorog salonima nameštaja

Cene sa popustom važe za gotovinsko plaćanje, plaćanje karticama, čekovima građana do 12 mesečnih rata i brzim potrošačkim kreditima. Cene sa popustom ne važe za plaćanje putem administrativne zabrane do 12 mesečnih rata i Raiffeisen veb master kartice na 12 i 24 mesečnih rata, uključujući i kartice na rate (detaljnije).

Prodaja

Za kupovinu putem administrativne zabrane od 1-12 jednakih mesečnih rata i Raiffeisen veb master kartice od 3-12 jednakih mesečnih rata, iznos popusta zavisi od broja rata na koje se odlučite. Maksimalan broj mesečnih rata iznosi 12, ali kupovinom na 12 mesečnih rata ne ostvarujete pravo na popust. Visina popusta koju možete ostvariti u zavisnosti od broja izabranih rata prikazana je u narednoj tabeli:

Broj Rata Načina Plaćanja Popust %
Do 3 (tri) mesečne rate administrativna zabrana / Raiffeisen web master kartica Kupac ima pravo na kupovinu proizvoda po ceni koja važi za gotovinsko plaćanje*
4 (četiri) administrativna zabrana / Raiffeisen web master kartica 12,00%
5 (pet) administrativna zabrana / Raiffeisen web master kartica 10,50%
6 (šest) administrativna zabrana / Raiffeisen web master kartica 9,00%
7 (sedam) administrativna zabrana / Raiffeisen web master kartica 7,50%
8 (osam) administrativna zabrana / Raiffeisen web master kartica 6,00%
9 (devet) administrativna zabrana / Raiffeisen web master kartica 4,50%
10 (deset) administrativna zabrana / Raiffeisen web master kartica 3,00%
11 (jedanaest) administrativna zabrana / Raiffeisen web master kartica 1,50%
12 (dvanaest) administrativna zabrana / Raiffeisen web master kartica

*Ukoliko je popust za gotovinsko plaćanje veći od 20%, za plaćanje do tri mesečne rate primenjuje se popust od 20%. Minimalan iznos mesečne rate je 2.000,00 dinara za kupovinu putem administrativne zabrane.

Za kupovinu putem putem Raiffeisen veb master kartice na 24 jednake mesečne rate kamata iznosi 0%. Minimalan iznos kupovine je 8.000,00 din, a maksimalan 600.000,00 dinara. U skladu sa uslovima banke, mesečni trošak održavanja kartice iznosi 230,00 dinara.

Za sve detaljnije informacije o načinu plaćanja, posetite Vama najbliži Vitorog salon nameštaja.

Plaćanje platnim karticama

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Ova forma služi za prikupljanje email adrese, preko kojih ćemo vam slati informacije o našim ponudama. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.