PLAĆANJE U WEB SHOP-U

 

Plaćanje proizvoda i usluga naručenih putem VITOROG-PROMET internet prodavnice moguće je na jedan od sledećih načina:

– uplatom u pošti, banci, ili putem e-bankinga – Ukoliko se Kupac odluči za ovu opciju, Kupcu će biti dostavljena opšta uplatnica (sa iznosom za uplatu, sa pozivom na broj koji odgovara broju predračuna Prodavca), na adresu elektronske pošte koju je odredio prilikom kupovine.

Nakon što kupac izvrši uplatu po uplatnici, VITOROG PROMET će kupcu poslati potvrdu uspešno izvršene kupovine na prethodno dostavljenu adresu elektronske pošte kupca.

– virmanom – ovaj vid plaćanja moguć je samo za kupca koji je pravno lice. Ukoliko je Kupac pravno lice VITOROG PROMET će na prethodno registrovanu elektronsku adresu Kupca poslati predračun sa svim podacima. Po prijemu sredstava na naš poslovni račun, Proizvod će biti poslat na adresu Kupca za isporuku;

-kreditnim i/ili debitnim karticama: VISA, MasterCard i Maestro, koje podržavaju plaćanje preko interneta. Ukoliko se kao način plaćanje odabere kreditna kartica, u slučaju neuspešne realizacije ili bilo kojeg drugog razloga, kupac je u obavezi da odabere jedan od preostalih načina kupovine i izmiri svoju obavezu. Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Izjava o konverzijama – Sva plaćanja će biti obavljenima u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

Nakon realizovanog procesa plaćanja Prodavac će Kupcu dostaviti potvrdu o uspešno realizovanom procesu plaćanja putem elektronske pošte na prethodno dostavljenu elektronsku adresu Kupca. Uz potvrdu će Kupcu koji ima status Potrošača biti dostavljeni i obrazac za odustanak i obaveštenje o pravu na odustanak.

Plaćanje karticama realizovano je u saradnji sa «UniCredit Bank» i AllSecure i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko AllSecure Payment Gateway-a jednostavnim unosom podataka sa platne kartice. Nakon što Kupac unese podatke o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time potvrđuje da je porudžbina odobrena. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda i u skladu sa PCI-DSS standardima. AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. PCI Data Security Standard je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih podataka sa kartica. PCI Standardi štite osetljive podatke o korisniku kartice tokom čitavog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu Prodavca, tokom komunikacije između Prodavca i relevantnih banaka, te kompanija zadužene za kartice, kao i kasnije čuvanje tih podataka. U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je predhodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, taj povraćaj se vrši isključivo preko iste VISA, Maestro ili MasterCard kartice koja je korištena za plaćanje. Ovo znači da će naša banka na naš zahtev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. U slučaju neuspešnog rezultata transakcije Kupcu će biti dostavljeno obaveštenje, bez davanja informacija o razlozima odbijanja transakcije.

Vitorog Promet D.O.O. PIB: 101652775 MB: 0855424

Put novosadskog partizanskog odreda 6, 21000 Novi Sad e-mail: webshop@vitorogpromet.rs vitorogpromet.rs

U slučaju da kupac namerava da izvrši uplatu u pošti, banci, e-bankingom ili virmanom, rok za uplatu je tri radna dana. Nakon tog roka Prodavac ne može da garantuje stanje raspoloživost naručenih Proizvoda.

Priprema Porudžbine i ostali rokovi za Prodavca počinju da teku od trenutka vidljivosti uplate na računu VITOROG PROMET. Ako je uplata usledila nakon isteka roka, a naručeni Proizvod postoji na stanju, pokreće se postupak isporuke. Ako proizvod nije raspoloživ, pristupa se povraćaju primljenih sredstava u roku od najviše 30 (trideset) dana od dana uplate.

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Ova forma služi za prikupljanje email adrese, preko kojih ćemo vam slati informacije o našim ponudama. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.