Vaš novi komšija: Novi Vitorog salon nameštaja u Višnjićevoj 10

U subotu 9. marta, sa početkom u 10 časova, Vitorog promet je, zajedno sa svim posetiocima, otvorio svoj novi salon nameštaja, u Višnjićevoj 10. Vitorog promet je od od subote možda baš Vaš novi komšija.

Vaš novi komšija

Iako je u nedelji pred samo otvaranje ceo Vitorog tim bio izuzetno uzbuđen, moramo priznati da su najuzbudljiviji momenti bili samo nekoliko minuta pre nego što su vrata salona zvanično otvorena, kad je i nestrpljenje posetilaca počelo da raste. Zaista, bez svih prisutnih, otvaranje novog salona nameštaja ne bi imalo ovakav značaj. Zbog toga, u želji da se zahvalimo svim posetiocima koji su bili svedoci uspešnog početka novootvorenog salona, u tekstu koji smo Vam pripremili prenosimo Vam delić atmosfere.

Presecanje crvene vrpce

Ukoliko ste sa nama pošli u ovu avanturu onda znate da se pola sata pre otvaranja salona, Višnjićeva ulica orila od smeha i vesele atmosfere radoznalih posetilaca ali i članova Vitorog tima. Sunčano vreme i toplija temperatura, doprineli su da ushićenje bude još veće!

Otvaranje salona počelo je par minuta posle deset časova, kada su se svi pristuni okupili ispred izloga ovog novog prodajnog centra. Dočekali su ih direktor Vitorog promet lanaca, sa članovima svoje porodice ali i Vitorog porodice.

Da je salon novootvoren i da je zvanično počeo sa radom, proglasio je najmlađi član Vitorog porodice, dečak od dve godine, kada je presekao crvenu vrpcu. Nakon ovog simpatičnog poteza koji je izmamio svim prisutnima osmehe na lice, otvoren je šampanjac i slavlje je moglo da počne. Posetioci su konačno dobili priliku da uživaju u komadima nameštaja koji krase ovaj Vitorog salon.

Šta su sve to posetioci imali prilike da vide?

Kao i u svim ostalim Vitorog salonima nameštaja, i u ovom smo se potrudili da izloženi modeli budu adekvatno organizovani, kako bismo omogućili lako pregledanje svih komada. Dodatno, želja nam je bila da izložimo nameštaj visokog kvaliteta, koji će se uklopiti u moderne, ali i nešto tradicionalnije domove.

Imajući na umu da je otvaranje novog salona trenutak zajedničkog uspeha, za sve prisutne smo pripremili popust od 10%. Popust nije važio za proizvode koji su uključeni u aktuelnu promotivnu ponudu, kao i na belu tehniku. Moramo priznati da su posetioci ovu pogodnost odlično iskoristili!

Koji su to komadi privukli najviše pažnje, sigurno se pitate.

Pa, kada je u pitanju nameštaj za dnevnu sobu, najveću pažnju su privukle ugaone garniture Lui i Sohoo.

Lui ugaona garnitura, jedan od naših najtraženijih komada nameštaja, zapala je za oko posetiocima svojim materijalom koji neopisivo podseća na eko-kožu i kožu. Na opšte iznenađenje svih prisutnih, u pitanju nije koža već stratos, lako održiv materijal koji samo podseća na kožu. Nakon ovog iznenađenja, posetioci su se oduševili udobnošću ovog modela, kao i brojem načina na koji delovi ugaone garniture mogu da se kombinuju. Moramo da priznamo da se nismo iznenadili činjenicom da je baš ova ugaona garnitura bila najprodavaniji komad nameštaja u novootvorenom salonu.

Izuzetnu pažnju privukla je i ugaona garnitura Sohoo, zahvaljujući svojoj robusnoj, ali elegantnoj strukturi i moćnom dizajnu.

Kada je u pitanju nameštaj za spavaće sobe, dame su bile te koje su dale konačni sud. Pripadnicama lepšeg pola za oko je zapao francuski ležaj Firenza, nežno roze boje, koja može pružiti izuzetan kontrast tamnim zidovima u spavaćoj sobi. Dodatno, kada govorimo o kuhinjama, Evergreen kolekcija je medijapanom u boji slonove kosti oduševila sve prisutne. Ovaj model nešto tradicionalnijeg dizajna elemenata i ručki, zainteresovao je i ljubitelje savremenog dizajna nameštaja.

Ponosi Vitorog promet salona

Pored prethodno navedenih komada nameštaja, moramo spomenuti još dva proizvoda, koja predstavljaju ponos Vitorog tima i čiji kvalitet krasi domove širom Srbije. U pitanju su regal Maxim i ugaona garnitura Milano.

Regal Maxim, čije su ručke napravljene od hrastovog masiva, će svojim elegantnim linijama doprineti sofisticiranosti i funkcionalnosti bilo koje dnevne sobe. Milano ugaona garnitura, boje zemlje, oduševila je i sve prisutne detaljima u vidu interesantnih nogara.

“Zašto niste došli u naš kraj ranije?”

Cilj koji smo postavili prilikom otvaranja ovog salona nameštaja je bio da izazovemo osmehe na licima naših posetioca. Samo nekoliko minuta nakon otvaranja salona, primetili smo da je postavljeni cilj i ostvaren.

Takođe, činjenica je i da su posetioci uspeli da izmame osmehe Vitorog timu i ulepšaju vikend pitanjima poput “Zašto niste došli u naš kraj ranije?”. U takvim momentima se Vitorog tim osetio kao kod kuće.

Kakvi su Vaši utisci?

Posle ovako uspešne i radne subote, samo možemo reći da nam je čast što smo deo Vašeg kraja, da sa ponosom nosimo titulu Vašeg novog komšije. Hvala Vam što ste nam ukazali poverenje. Kao i do sada, trudićemo se da svaki Vaš osmeh opravdamo, radeći na konstantnim poboljšanjima.

Sada je red na Vas. Kakvi su Vaši utisci sa ovog događaja? Da li ste uspeli da pronađete komade nameštaja koji će upotpuniti Vaš životni prostor? Da li je možda bilo nešto što Vam se nije dopalo? Podelite sa nama svoje razmišljanje u komentarima ispod.


Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Nameštaj po meri

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Vitorog Premium

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima