23%

VitrineStela-V2S

POPUST

23%

Šifra proizvoda: 100789 Kategorija: Oznake: , ,

– Vitrina za dnevnu sobu iz kolekcije STELA u beloj boji sa dva krila
– Front punog krila lakiran je UV lakom bele boje u visokom sjaju sa rezbarenom aplikacijom od medijapana u drvo-dekoru Tobacco hrast
– Drugo krilo ima kaljeno staklo debljine 4 mm
– Korpus kantovan sa zadnje strane
– Poseduje dva staklena faha debljine 6 mm,četiri faha od univera u drvo-dekoru Tobacco hrast,soft-close šarke,push-to-open mehanizam

27,156RSD
Popust traje u periodu od 8.05 do 3.06.

Dimenzije Proizvoda

ŠIRINA: 77 cm
VISINA: 150 cm
DUBINA: 41 cm

  • OPIS PROIZVODA

  • ISPORUKA

  • DEKLARACIJA

  • UPUTSTVA

Dimenzije proizvoda:
Širina: 77cm
Visina: 150cm
Dubina: 41cm
Karakteristike proizvoda:
Boja korpusa: Tobacco hrast
Boja fronta: Kristalno bela HG lak/tobacco hrast
Broj polica uračunatih u cenu: 6kom
Dodatne informacije:
Montaža: Nenamontirano
Boja: Kristalno bela HG lak/tobacco hrast
Vrsta: Vitrina
Dodatna pogodnost: Push-to-open mehanizam,podesive nožice,korpus kantovan sa zadnje strane
Ambalaža
Broj paketa: 4
Ukupna težina svih paketa: 59,87kg
Dimenzije paketa 1: Š:84,1cm x V:12,5cm x D:46cm
Težina paketa 1: 19,23kg
Dimenzije paketa 2: Š:150,5cm x V:6cm x D:49cm
Težina paketa 2: 21,59kg
Dimenzije paketa 3: Š:74,5cm x V:3,8cm x D:34cm
Težina paketa 3: 6,40kg
Dimenzije paketa 4: Š:149cm x V:4cm x D:49cm
Težina paketa 4: 12,65kg
USLOVI ISPORUKE I MONTAŽE ZA ROBU KUPLJENU U PRODAJNIM CENTRIMA PRODAVCA

Uslovi pružanja usluge isporuke od strane Prodavca se razlikuju za robu kupljenu u Web shop-u i onu kupljenu u prodajnim centrima Prodavca.

Dole u tekstu navedeni su uslovi isporuke za robu kupljenu u prodajnim centrima Prodavca.

Cena usluga isporuke, unošenja kupljene robe i montaže nije uračunata u cenu. Kupac samostalno odlučuje da li želi da koristi mogućnost da Prodavac isporuči, unese i montira kupljenu robu. U slučaju nedoumice smatra se da usluga isporuke, unošenja kupljene robe i montaže iste nije obuhvaćena kupoprodajnom cenom.

Usluge isporuke, unošenja kupljene robe i montaže moguće su isključivo za proizvode koji su kupljeni u Prodajnim centrima Prodavca.

Prodavac pruža uslugu isporuke samostalno i to tako što se roba isporučuje na adresu koju Kupac navede na Predračunu prilikom kupovine robe u Prodajnim centrima Prodavca.

Radno vreme službi montaže i isporuke Prodavca je svakog radnog dana u periodu od 8 do 16 časova, u okviru kojeg je moguće ugovoriti vršenje usluge.

Isporuka se vrši na području Republike Srbije sa poštanskim brojevima od 11000 do 37999. Kupac je slobodan da samostalno (odnosno da angažovanjem trećih lica-prevoznika) preveze i montira kupljenu robu.

Cenovnik isporuke i montaže nameštaja, istaknut je na kasi Prodajnih centara Prodavca, kao i na svakom info - pultu u prodajnim centrima Prodavca, na internet stranici Prodavca https://vitorogpromet.rs/servis-za-kupce/uslovi-isporuke/ i dostupan je na uvid Kupcima. U sve navedene cene je uračunat PDV. Naplata usluge isporuke i unošenja robe nije moguća na licu mesta (na mestu isporuke).

Izbor ovih usluga predstavlja slobodan izbor Kupca i o njima je Kupac obavešten pre donošenja odluke o kupovini i potpisivanja ugovora ili ponude. Ove usluge se vrše i naplaćuju po zahtevu Kupca.

Navedene usluge su definisane i predviđene isključivo za robu kupljenu Prodajnim centrima Prodavca i pod uslovom da postoje odgovarajući prilazni putevi i saobraćajnice koji isporuku omogućavaju.

Termin za izvršenje usluge isporuke, Kupac dogovara sa ovlašćenim licem Prodavca, nakon što izvrši plaćanje. Kako bi se potvrdio termin ugovorene usluge, ovlašćeno lice Prodavca će kontaktirati Kupca pre termina ove usluge, kako bi izvršio finalnu potvrdu isporuke. Prodavac zadržava pravo promene dogovorenog termina ove usluge, zbog okolnosti koje su naknadno nastupile i u dogovoru sa Kupcem će predložiti novi termin isporuke. Roba se isporučuje složena i upakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu i unošenju u stan/kuću/poslovni prostor ne može oštetiti.

Odgovornost i obaveza Kupca je da obezbedi da neko bude prisutan prilikom primopredaje robe na adresi određenoj kao mesto isporuke. Ukoliko na isporuci robe neće biti prisutan Kupac, u obavezi je da Prodavcu dostavi ime i prezime, kao i kontakt telefon ovlašćene osobe za preuzimanje robe. Osoba koja je zatečena na adresi smatraće se ovlašćenom osobom za prijem robe, ukoliko se ranije ne dostavi ime i prezime ovlašćene osobe za prijem robe na adresi.

Detaljne uslove isporuke, unošenja i montaže možete pročitati u tački 9 Opštih uslova poslovanja u Vitorog promet doo.

Šifra proizvoda: 100789
Vrsta proizvoda: Viotrina
Naziv proizvoda: Stela-V2S
Proizvođač: Jela DOO
Zemlja porekla: Srbija
Godina proizvodnje: 2023
Broj transportnih paketa: 4
Težina paketa: 59,87kg
Širina proizvoda: 77cm
Visina proizvoda: 150cm
Dubina proizvoda: 41cm
Sastav/materijal:
Univer ploča, MDF ploča, Lesonit, Kaljeno staklo

Usluga montaže nije dostupna za proizvode kupljene putem web shopa

Uputstvo za montažu

Uputstvo za upotrebu i održavanje

Slični proizvodi

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Ova forma služi za prikupljanje email adrese, preko kojih ćemo vam slati informacije o našim ponudama. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.