Profesionalno opremanje

Vitorog promet osluškuje i prati potrebe tržišta.
U želji da odgovori na ove potrebe nudi Vam jedinstvena rešenja za opremanje Vašeg poslovnog prostora i/ili kancelarije.

Professional equipment

Značajan deo svakodnevnog vremena provodite na poslu te je jako bitno da prostor u kome radite bude opremljen adekvatnim nameštajem koji će odgovarati Vašim potrebama. Ukoliko ovome dodamo i činjenicu da je sve češće taj radni prostor relativno mali onda ne možete sebi dozvoliti ‘’luksuz’’ nedovoljne iskorišćenosti kapaciteta prostora ili nefunkcionalnost nameštaja. Zato nam je veliko zadovoljstvo da vam predstavimo program Studio Vito čiji je osnovni zadatak da Vaše potrebe ostvari precizno, namenski i po vašoj želji.

Stručni tim Vitorog prometa, uz stalnu konsultaciju profesionalaca, za Vas obavlja kompletnu uslugu proizvodnje nameštaja po meri vašeg enterijera. Mi Vam omogućavamo izlazak i merenje na licu mesta, stručnu konsultaciju, odabir širokog spektra materijala, kvalitetnu realizaciju i najpovoljniju cenu izrade. Vrlo brzo, u dogovorenom roku, Vaše ideje i želje postaju realizovane.

Do sada smo opremili mnoge kancelarije i poslovne prostore kvalitetnim rešenjima.Postanite i Vi deo našeg tima, Vašim zahtevom, željom i potrebom. Zadovoljni klijenti su sve što iza sebe ostavljamo.

 • Materijali

  Materijali

  Kupovina nameštaja predstavlja krupniju investiciju te s pravom očekujete da će Vam novi nameštaj trajati bar nekoliko narednih godina. To, nažalost, nije uvek slučaj tako da nekada novi nameštaj već nakon par meseci vapi za reparacijom ili zamenom. Najčešći krivac za ovakav scenario su nedovoljno kvalitetni materijali od kojih je nameštaj napravljen. Naši kupci tih briga nemaju jer smo se odlučili isključivo za kvalitetne sirovine i materijale koje koristimo za proizvodnju našeg nameštaja.

  Kao osnovu za izradu nameštaja koristimo univer visokog kvaliteta(Egger i Kaindl) , medijapan- foliju i farbani i optimat ploče. Ovo znači da se Vaš nameštaj neće izvitoperiti, polomiti, ulubiti i sl, ukoliko ga budete koristili prema uputstvu za upotrebu i za ono za šta je namenjen.

  Završne obrade medijapan ploča su : visoki sjaj, mat, soft touch i supra mat. Supra mat je najnovije što imamo u ponudi. Predstavlja vrhunski spoj dizajna i otpornosti. Na njemu ne ostaju otisci prstiju, otporan je na fleke i sunčevu svetlost(ne bledi), kao i na sitne ogrebotine. Ovo znači da imate mogućnost izbora u zavisnosti od vaših želja, mogućnosti, ličnih preferencija i potreba a svakako ćete dobiti nameštaj vrhunskog dizajna i kvaliteta.

  Što se ostalih materijala tiče, radne ploče i okove nabavljamo od renomiranih proizvođača, korpusi se uvek rade od univera debljine 18mm a kantuju abs-om od 1 mm, kako bi pružili najbolju potporu nameštaju koji pravimo.

  Još bi napomenuli da aluminijumske profile možemo plastificirati u boji po želji kupca kako bi Vi imali što više mogućnosti pri odabiru nameštaja za svoj prostor.

  Ako želite kvalitetan nameštaj posetite neki od naših salona.
 •  
 • Planiranje

  Planiranje

  Ukoliko ste nam se obratili za izradu nameštaja po meri započinjemo proces planiranja. Najpre nam Vi iznosite svoju ideju i dostavljate precizne mere prostora za koji se nameštaj pravi. Naš projektni tim se zatim ’’baca’’ na posao i projektuje za Vas 3D prezentaciju kako će nameštaj izgledati kada bude gotov. Ovo je praktično jer u ovoj fazi projekta možete videti da li nešto želite drugačije. Naravno, sve dok je u obliku skice možemo vršiti izmene prema Vašim željama. Kada se odlučite za konačnu verziju izgleda, naša ekipa izlazi na teren kako bi potvrdila tačne mere i konstantovala pravo stanje prostora za koji se nameštaj izrađuje. I na kraju, projekat odlazi u radni pogon kod naših majstora kako bi Vaša ideja postala stvarnost. Javite se kako bi planirali zajedno.

Naši klijenti

Ovo je deo spiska naših klijenata kojima smo opremali poslovni prostor i kancelarije

 • Client Logo
 • Client Logo
 • Client Logo
 • Client Logo
 • Client Logo
 • Client Logo

Posetite nas u salonima nameštaja Vitorog ili nas kontaktirajte putem email-a:
Novi Sad - Sajam: studiovitons@vitorogpromet.rs
Beograd - TC Zmaj: studiovitobg@vitorogpromet.rs

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Ova forma služi za prikupljanje email adrese, preko kojih ćemo vam slati informacije o našim ponudama. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.