Dobro došli na novi Vitorog veb-sajt!

Dragi ljubitelji Vitorog nameštaja, želimo da sa Vama da podelimo vrlo uzbudljive vesti. Kako ste i sami možda primetili, od 12. marta 2019. godine, sve proizvode iz Vitorog asortimana možete naći upravo ovde, na staroj adresi –www.vitorogpromet.rs ali sa nešto drugačijim dizajnom.

Više od dve decenije se trudimo da ispunimo Vaše želje i pružimo originalnost, eleganciju i savremenost Vašem domu. Dugogodišnje iskustvo u poslovanju nas je naučilo tome da su promene neophodne, a da je jedina konstanta kvalitet. Jedna od promena nastala je upravo zahvaljujući Vama – slušajući Vaše predloge i savete, odlučili smo da je neophodno da se prilagodimo Vašem brzom načinu života. Stoga, kvalitet nismo menjali ali smo želeli da proizvode učinimo još dostupnijim Vama, ali i preglednijim.

U želji da ostanemo Vaša desna ruka za uređenje enterijera i eksterijera, kreirali smo novi veb-sajt, napravljen tako da Vam pomogne da sa lakoćom zamislite naš nameštaj u Vašem domu.

Proizvodi na dohvat ruke

Prva želja koju smo hteli da Vam ispunimo jeste da proizvodi budu lako dostupni, i još bitnije, vrlo pregledni. Imajući ovo u vidu, kreirali deo Proizvodi, koji Vam omogućava da vidite sedam osnovnih kategorija – Predsoblje, Trpezarija, Dnevna soba, Spavaća soba, Dečija soba, Kancelarija i Kuhinja. Samo jednim klikom na neku od ovih kategorija i pred Vama će se pojaviti čitava lepeza artikala iz Vitorog asortimana.

Priznajemo da velika količina proizvoda na ekranu kompjutera, tableta ili telefona može biti zbunjujuća. Kako bismo Vam pomogli da pronađete savršen nameštaj za svoj dom, pretragu možete suziti na samo one proizvode koje biste želeli da vidite. Tako, ukoliko ste kliknuli na kategoriju Dnevna soba, možete izbrati opcije: Trosedi i ležajevi, Ugaone garniture, Dvosedi, Fotelje i ostalo.

Imajući na umu da potraga može dodatno da bude olakšana, za Vas smo pripremili još dve pogodnosti.

Prva pogodnost jeste mogućnost sortiranja po popularnosti proizvoda ili po ceni, bilo rastućoj ili opadajućoj. Druga pogodnost jeste da, uz lako podešavanje, možete odrediti koji Vam cenovni rang proizvoda odgovara.

Uz pomoć ovakve kategorizacije proizvoda i dodatnog filtriranja, nema potrebe da listate na desetine stranica kako biste pronašli nameštaj po Vašem ukusu. Uz samo par klikova, pred Vama će se stvoriti modeli koji se uklapaju u Vaš stil i mogućnosti.

Studio VITO i nameštaj po meri

Studio VITO je deo Vitorog porodice i pravi dokaz da osluškujemo Vaše želje i potrebe. Razumemo da je Vašem enterijeru potrebna originalnost, kako u dimenzijama, tako i u stilu, a Studio VITO je pravi izbor za tako nešto.

Sve što je potrebno je da posetite jedan od salona nameštaja Vitorog. Nakon Vaše posete, Studio VITO tim će se pobrinuti za merenje na licu mesta, kvalitetnu realizaciju i najpovoljniju cenu izrade. Pored toga, imaćete prilike da se konsultujete sa našim stručnim licima oko izbora materijala i svih dodatnih pitanja koje budete imali.

Novosti iz sveta dizajna enterijera

Vitorog tim je, i te kako, svestan činjenice da dizajn Vašeg doma, kancelarijskog prostora ili dvorišta nije lak posao. U pitanju je proces koji zahteva pažljivo planiranje i razmišljanje kako biste dostigli savršenstvo. Zbog toga smo sekciju Novosti posvetili savetima za uređenje Vašeg enterijera i eksterijera. Od praktičnih trikova, preko “uradi sam” projekata, sve do najnovijih trendova u uređenju doma, za Vas smo pripremili samo najbolje i najkorisnije tekstove.

Uz malo naše pomoći, Vaš “krov nad glavom” postaće prava oaza mira i stila.

U toku sa najnovijim sniženjima

Kako bismo učinili proizvode iz Vitorog asortimana još dostupnijim, za Vas uvek imamo spreman veliki broj akcija sa popustima koje nikako ne smete propustiti. Bilo da se radi o vikend akciji ili bilo kojoj drugoj, želimo da budete prvi koji će za nju čuti.

Sve što je potrebno da uradite je da se prijavite na našu mejling listu. Ukoliko, sa druge strane, ne proveravate mejl često, savetujemo Vam da posetite Vitorog Facebook i Instagram stranicu i tamo se upoznate sa najnovijim ponudama i proizvodima.

Vaši problemi, naše rešenje

Za sam kraj želeli bismo da napomenemo da, ukoliko imate bilo kakvih oštećenja ili nedostataka kada je u pitanju bilo koji Vitorog proizvod, želeli bismo to da znamo, kako bismo blagovremeno reagovali i ispravili grešku. U delu Reklamacije, postoji mogućnost da nam pošaljete poruku, a mi ćemo Vam se obratiti u što kraćem mogućem roku i rešiti problem.

Hvala Vam što ste uz nas svih ovih godina! Biti deo Vašeg doma i porodice je čast koju ne shvatamo olako. I u godinama koje dolaze ćemo se truditi da opravdamo Vaše poverenje, kvalitetom i ljubaznošću.

Vaš Vitorog tim.


Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Nameštaj po meri

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Vitorog Premium

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Montaža nameštaja

Naši saloni pružaju uslugu montaže nameštaja. Saznajte više informacija.

Isporuka nameštaja

Naši saloni pružaju uslugu isporuke nameštaja. Saznajte više informacija.

Uslovi plaćanja

Saznajte koji su uslovi plaćanja u našim salonima i na webshop-u. Kliknite ovde!

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima