Avgustovske ponude nikad slađe: Opremite svoj dom za tren oka

Znajući koliko Vam je bitno da Vaš dom bude opremljen kvalitetnim komadima nameštaja koji su kupljeni po najboljim cenama, ovog avgusta smo odlučili da Vas JOŠ JEDNOM oduševimo i ponudimo popuste i do čak 60% na određene artikle. Kao posebno iznenađenje smo pripremili i nove proizvode za Vašu dnevnu sobu.

Kako bismo se pobrinuli da pronađete savršene komade nameštaja za svoj životni prostor, kao i uvek, napisali smo mali vodič kroz najnovije popuste.

Hajde da počnemo!

Nameštaj za dnevnu sobu neutralnih nijansi

Imajući na umu da su boje zidova dnevnih soba naših kupaca zaista raznolike, odlučili smo da uvrstimo ugaone garniture i ležajeve neutralnih nijansi.Prvi proizvod koji bismo Vam savetovali da pogledate jeste rasklopiva ugaona garnitura Verona, koja se trenutno nalazi na popustu od neverovatnih 41%. Ova garnitura ima izuzetno masivnu konstrukciju, a postoji i mogućnost izbora sa koje strane će se nalaziti ugao na ovom komadu nameštaja. Ukoliko Vam je, pak, potrebnija ugaona garnitura nešto manje dimenzije, predlažemo da ne pogledate Natura, rasklopivi komad nameštaja sa sandukom za odlaganje posteljine.

Kada je u pitanju ostali nameštaj za Vašu dnevnu sobu, ne samo tapacirani, zvezda Vaše dnevne sobe će nesumnjivo biti regal Rade, napravljen od univer ploče debljine 18mm i ojačan metalnim okovima.

Nameštaj za spavaću sobu koji garantuje stil i udobnost

Kada se u pitanju proizvodi kojima možete opremiti spavaću sobu, odlučili smo da Vam ponudimo četiri sjajna komada. Od ta četiri artikla bismo izdvojili francuski ležaj Saviola, čiji se dušek sastoji od žičanog jezgra, dok je dušek uključen u cenu. Ovaj francuski ležaj pobrinuće se da mirno spavate i budite se odmorni svakog jutra.

Nameštaj za kuhinju i trpezariju koji će osigurati da ukusni obroci uvek budu na stolu

Na samom kraju ove vrele ponude, želeli smo da Vas podsetimo da su i kuhinji, kao i trpezarijskom boravku potrebni kvalitetni proizvodi koji će se uklopiti u Vaš stil i učiniti da pripremanje svakog obroka bude pravo zadovoljstvo.

Predlažemo Vam da pogledate našu, dobro poznatu kuhinju Norma 1.2, čija je kombinacija svetle nijanse drveta i primamljive bež boje naprosto neodoljiva. Radna ploča ove kuhinje je uključena u cenu, a cena same kuhinje iznosi 9.999 dinara 一 snižena je za neverovatnih 46%.

Kada je u pitanju nameštaj za trpezariju, ne propusite sniženje na sto Vito 160, elegantno tamne boje i stolicu Kanzona, čija je konstrukcija rađena od bukovog drveta

Da li ste spremni da opremite svoj dom već danas?

Nadamo se da smo uspeli da Vas obradujemo ovom sjajnom ponudom i da ste uspešno pronašli komade nameštaja koji će se uklopiti u Vaš dom.

Ukoliko ste pronašli nameštaj koji će se savršeno uklopiti u Vaš životni prostor, savetujemo Vam da posetite Vama najbliži Vitorog salon nameštaja i željene komade kupite ili ih naručite putem imejla.

Do sledećih popusta!

Vaš Vitorog tim


Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Nameštaj po meri

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Vitorog Premium

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Montaža nameštaja

Naši saloni pružaju uslugu montaže nameštaja. Saznajte više informacija.

Isporuka nameštaja

Naši saloni pružaju uslugu isporuke nameštaja. Saznajte više informacija.

Uslovi plaćanja

Saznajte koji su uslovi plaćanja u našim salonima i na webshop-u. Kliknite ovde!

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima