25%

Ugaone garnitureLui

POPUST

25%

Lui ugaona garnitura

Vitorog promet Vam sa ponosom predstavlja Lui ugaonu garnituru, jednu od naših najtraženijih komada nameštaja.

Zapravo, Lui model je više od obične ugaone garniture. Ovaj komad nameštaja robusne strukture i pouzdanog materijala sa lakoćom će postati Vaš saveznik na putu do maksimalne udobnosti i prilagodljivosti položaju tela.

Priča ovog modela počinje našom željom da upotpunimo deo Vašeg životnog prostora u kom provodite najviše vremena. Naime, imajući na umu da je dnevni boravak mesto gde se Vaši članovi porodice i prijatelji okupljaju, gde delite svoja iskustva i navike, posebnu pažnju smo posvetili izdradi kvalitetnog nameštaja za sedenje upravo za ovu prostoriju u Vašem domu. U želji da Vam pružimo pouzdani komad nameštaja, izuzetnog dizajna, koji će trajati decenijama, nastala je Lui ugaona garnitura.

Elegancija i sofisticiranost materijala

Impresivan stil i komfor koji pruža ova ugaona garnitura su glavne prednosti Lui modela.

Jedinstven i primamljiv dizajn postignut je zahvaljujući izboru materijala. Naime, u pitanju je stratos, vrsta štofa koja neizmerno podseća na kožu. Ova vrsta materijala, koja dolazi u čak osamnaest različitih nijansi, sastoji se od poliesterski, viskoznih i pamučnih vlakana. Stratos je lako održiv, izuzetno otporan i ne pruža osećaj hladnoće dok na njemu sedite zimi, niti osećaj lepljenja u toplijim vremenskim periodima. Dizajnerski gledano, stratos pruža dodir sofisticiranosti i eleganciju ovom komadu nameštaja.

Ukoliko niste ljubitelj materijala koji podseća na kožu, znajte da Lui ugaonu garnituru možete poručiti i u nekoj drugoj vrsti štofa, kao i u pravoj koži. Vitorog promet Vam nudi širok izbor kada su materijali u pitanju. Kao i do sada, želja nam je da ispunimo sve Vaše potrebe i zahteve.

Da prilikom kreiranja ovog modela nismo mislili samo na to koji dizajn bi Vam se najviše dopao, govori i činjenica da pojedini delovi ovog modela imaju mehanizme koji omogućavaju da se Lui ugaona garnitura tranformiše u mekani, pomoćni krevet. U pitanju je lift mehanizam koji je sastavni deo produžene fotelje, kao i dvosed koji nudi mogućnost razvlačenja. Ova dva mehanizma čine Lui idealan model sve prijatelje i članove porodice koji žele da sa Vama provedu više vremena.

Kako bismo Vam približili koje sve čari Lui ugaona garnitura krije, podelićemo sa Vama načine na koje možete kombinovati sve njene delove i na taj način dobili najbolji komad nameštaja za svoj životni prostor.

Načini kombinovanja delova Lui ugaone garniture

Lui model se sastoji od samog ugla ugaone garniture, fotelje, produžene fotelje, dvoseda i meridijana. Svi ovi delovi, osim ugla, mogu biti sa i bez rukonaslona.

Iako Vam se, možda, na prvi pogled ovi delovi čine običnim, izuzetnost Lui ugaone garniture krije se u mogućnosti kombinovanja svih ovih komada nameštaja.

Obzirom da se garnitura sastoji iz pet delova čiji se rukonasloni mogu prilagođavati Vašim potrebama, nesumnjivo je da su mogućnosti kombinovanja beskrajne. Zbog toga smo odlučili da Vam prikažemo na koje sve načine možete uklopiti prethodno navedene delove:

Prve dve kombinacije predstavljaju idealne sklopove za domove manje kvadrature jer dužina ovako sklopljene Lui ugaone garniture iznosi nešto više od 260 cm.

Na prvoj fotografiji možete videti spoj meridijana, ugla i dvoseda sa rukonaslonom sa leve strane, dok druga fotografija predstavlja dizajnersko rešenje koje se sastoji od dva dvoseda sa rukonaslonima i ugla same garniture.

Ukoliko Vam se već na prvi pogled dopala produžena fotelja, ali biste želeli da uštedite na prostoru, ova kombinacija na fotografiji broj tri će Vam se sigurno svideti. Naime, u pitanju je spoj od meridijana sa rukonaslonom, ugla, dvoseda bez rukonaslona i produžene fotelje. Velika prednost ove kombinacije leži u činjenici da dvosed ima mehanizam na izvlačenje, putem koga se ova garnitura pretvara u veliki krevet za Vaše goste.

Ukoliko dužina Vaše dnevne soba iznosi preko pet metara, predlažemo Vam da pogledate poslednje dve kombinacije.

Na fotografiji broj četiri možete videti sklop koji se sastoji od meridijana, ugla, dvoseda bez rukonaslona, fotelje bez rukonaslona, kao i produžene fotelje sa rukonaslonom. Ovaj spoj je idealan za sve dnevne sobe manje širine.

Nadamo se da smo uspeli da Vam adekvatno predstavimo Lui ugaonu garnituru i približimo na koje to sve načine možete kombinovati komade koji su uključeni u ovaj Vitorog proizvod. Čvrsto verujemo da će barem jedno od ponuđenih dizajnerskih rešenja uspešno uklopiti u Vaš dom.