Prodajna mreža

Outlet nameštaja u Novom Sadu i Beogradu

Dragi kupci, od 14. januara 2021. godine, imaćete priliku da posetite outlet nameštaja na još jednoj lokaciji, izuzev onog koji se nalazi u Vitorog salonu u Novom Sadu, u okviru Novosadskog sajma. – Novootvoreni outlet nameštaja predstavljaće deo u okviru Vitorog salona nameštaja u TC Zmaj Beograd (Zemun), u kom će se nalaziti proizvodi po izuzetno pristupačnim cenama. – Posetite nas i uživajte u kupovini! – Vaš Vitorog

Šta Vas sve to očekuje u outletu nameštaja, kao i gde se outlet nalazi, možete pročitati u daljem tekstu.

Šta predstavlja outlet nameštaja?

Outlet nameštaja predstavlja deo u okviru Vitorog salona nameštaja u kom će se nalaziti proizvodi po izuzetno pristupačnim cenama.

U razgovoru sa kupcima otkrili smo da postoji velika zainteresovanost za proizvode koji služe kao izložbeni eksponati. Upravo zbog toga smo odlučili da otvorimo outlet nameštaja i na taj način ponudimo kupcima artikle koji su služili kao eksponati, kao i nameštaj koji ima određena oštećenja. Svi artikli koji se nalaze u ovoj kategoriji biće sniženi, a popusti idu i do čak 60%.

Gde se nalazi outlet nameštaja?

Outlet nameštaja se nalazi u Vitorog salonima Sajam Novi Sad, Hajduk Veljka 11 i TC Zmaj u Beogradu, Autoput 18 (Zemun).

Ukoliko želite da budete među prvima koji će posetiti outlet nameštaja, predlažemo Vam da pogledate radno vreme salona u Novom Sadu, kao i brojeve telefona, koje možete pozvati kako biste se dodatno informisali o samom outletu.