15%

Francuski ležajevi i krevetiKentaki LOZ160

POPUST

15%

Šifra proizvoda: 124936 Kategorija:

– Krevet iz kolekcije Kentaki
– Konstrukcija kreveta od univera
– Dekorativna lajsna od medijapana
– Kombinacija dekora belo i kaštan
– U cenu kreveta nisu uračunati dušek i podnice

25,990RSD

Dimenzije Proizvoda

ŠIRINA: 169 cm
VISINA: 101 cm
DUBINA: 208 cm

Ovaj proizvod nije dostupan u web shop-u, služi u reklamne svrhe i može se kupiti u Vitorog prodajnom salonu.
  • OPIS PROIZVODA

  • ISPORUKA

  • DEKLARACIJA

  • UPUTSTVA

Dimenzije proizvoda:
Širina: 169cm
Visina: 101cm
Dubina: 207.5cm
Karakteristike proizvoda:
Boja konstrukcije: Belo/kaštan
Dodatne informacije:
Montaža: Nenamontiran
Boja: Belo/kaštan
Vrsta: Krevet
Ambalaža
Broj paketa: 5
Ukupna težina svih paketa: 60.76kg
Dimenzije paketa 1: Š:168.1cm x V:5.5cm x D:44.3cm
Težina paketa 1: 10.6kg
Dimenzije paketa 2: Š:168.1cm x V:5.2cm x D:80.4cm
Težina paketa 2: 22.3kg
Dimenzije paketa 3: Š:170.1cm x V:8.3cm x D:9.2cm
Težina paketa 3: 6.79kg
Dimenzije paketa 4212.: Š:212.1cm x V:8.2cm x D:22.5cm
Težina paketa 4212.: 18.56kg
Dimenzije paketa 5: Š:38.7cm x V:16.4cm x D:15cm
Težina paketa 5: 2.51kg
USLOVI ISPORUKE I MONTAŽE ZA ROBU KUPLJENU U PRODAJNIM CENTRIMA PRODAVCA

Uslovi pružanja usluge isporuke od strane Prodavca se razlikuju za robu kupljenu u Web shop-u i onu kupljenu u prodajnim centrima Prodavca.

Dole u tekstu navedeni su uslovi isporuke za robu kupljenu u prodajnim centrima Prodavca.

Cena usluga isporuke, unošenja kupljene robe i montaže nije uračunata u cenu. Kupac samostalno odlučuje da li želi da koristi mogućnost da Prodavac isporuči, unese i montira kupljenu robu. U slučaju nedoumice smatra se da usluga isporuke, unošenja kupljene robe i montaže iste nije obuhvaćena kupoprodajnom cenom.

Usluge isporuke, unošenja kupljene robe i montaže moguće su isključivo za proizvode koji su kupljeni u Prodajnim centrima Prodavca.

Prodavac pruža uslugu isporuke samostalno i to tako što se roba isporučuje na adresu koju Kupac navede na Predračunu prilikom kupovine robe u Prodajnim centrima Prodavca.

Radno vreme službi montaže i isporuke Prodavca je svakog radnog dana u periodu od 8 do 16 časova, u okviru kojeg je moguće ugovoriti vršenje usluge.

Isporuka se vrši na području Republike Srbije sa poštanskim brojevima od 11000 do 37999. Kupac je slobodan da samostalno (odnosno da angažovanjem trećih lica-prevoznika) preveze i montira kupljenu robu.

Cenovnik isporuke i montaže nameštaja, istaknut je na kasi Prodajnih centara Prodavca, kao i na svakom info - pultu u prodajnim centrima Prodavca, na internet stranici Prodavca https://vitorogpromet.rs/servis-za-kupce/uslovi-isporuke/ i dostupan je na uvid Kupcima. U sve navedene cene je uračunat PDV. Naplata usluge isporuke i unošenja robe nije moguća na licu mesta (na mestu isporuke).

Izbor ovih usluga predstavlja slobodan izbor Kupca i o njima je Kupac obavešten pre donošenja odluke o kupovini i potpisivanja ugovora ili ponude. Ove usluge se vrše i naplaćuju po zahtevu Kupca.

Navedene usluge su definisane i predviđene isključivo za robu kupljenu Prodajnim centrima Prodavca i pod uslovom da postoje odgovarajući prilazni putevi i saobraćajnice koji isporuku omogućavaju.

Termin za izvršenje usluge isporuke, Kupac dogovara sa ovlašćenim licem Prodavca, nakon što izvrši plaćanje. Kako bi se potvrdio termin ugovorene usluge, ovlašćeno lice Prodavca će kontaktirati Kupca pre termina ove usluge, kako bi izvršio finalnu potvrdu isporuke. Prodavac zadržava pravo promene dogovorenog termina ove usluge, zbog okolnosti koje su naknadno nastupile i u dogovoru sa Kupcem će predložiti novi termin isporuke. Roba se isporučuje složena i upakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu i unošenju u stan/kuću/poslovni prostor ne može oštetiti.

Odgovornost i obaveza Kupca je da obezbedi da neko bude prisutan prilikom primopredaje robe na adresi određenoj kao mesto isporuke. Ukoliko na isporuci robe neće biti prisutan Kupac, u obavezi je da Prodavcu dostavi ime i prezime, kao i kontakt telefon ovlašćene osobe za preuzimanje robe. Osoba koja je zatečena na adresi smatraće se ovlašćenom osobom za prijem robe, ukoliko se ranije ne dostavi ime i prezime ovlašćene osobe za prijem robe na adresi.

Detaljne uslove isporuke, unošenja i montaže možete pročitati u tački 9 Opštih uslova poslovanja u Vitorog promet doo.

Šifra proizvoda: 124936
Vrsta proizvoda: Krevet
Naziv proizvoda: Kentaki LOZ160
Uvoznik: BRW furniture
Zemlja porekla: Belorusija
Broj transportnih paketa: 5
Težina paketa: 60.76kg
Širina proizvoda: 169cm
Visina proizvoda: 101cm
Dubina proizvoda: 207.5cm
Sastav/materijal:
Univer ploča, Metal

Usluga montaže nije dostupna za proizvode kupljene putem web shopa

Uputstvo za upotrebu i održavanje

SLIČNI PROIZVODI