26%

Komode i fiokariVitrina Stela V1

POPUST

26%

Šifra proizvoda: 100802 Kategorije: , Oznake: , , ,

– Vitrina za predsoblje iz kolekcije Stela sa jednim krilom
– Front elementa lakiran je UV lakom
– Korpus elementa u drvo-dekoru Tobacco hrast
– Otvaranje krila je olakšano sistemom otvaranja na dodir, odnosno push-to-open mehanizamom
– Korpus kantovan sa zadnje strane

19,041RSD
Popust traje u periodu od 13.03 do 8.04.

Dimenzije Proizvoda

ŠIRINA: 63 cm
VISINA: 197 cm
DUBINA: 36 cm

  • OPIS PROIZVODA

  • ISPORUKA

  • DEKLARACIJA

  • UPUTSTVA

Dimenzije proizvoda:
Širina: 63cm
Visina: 197cm
Dubina: 36cm
Karakteristike proizvoda:
Boja korpusa: Tobacco hrast
Boja fronta: Kristalno bela HG lak
Broj polica uračunatih u cenu: 1kom
Broj garderobnih šipki uračunatih u cenu: 1kom
Dodatne informacije:
Montaža: Nenamontirano
Boja: Tobacco hrast /Kristalno bela HG lak
Vrsta: Vitrina
Dodatna pogodnost: Soft-close šarke,push-to-open mehanizam,podesive nožice elementa
Ambalaža
Broj paketa: 2
Ukupna težina svih paketa: 43,14kg
Dimenzije paketa 1: Š:198cm x V:9,5cm x D:37cm
Težina paketa 1: 27,14kg
Dimenzije paketa 2: Š:196,5cm x V:2,7cm x D:60cm
Težina paketa 2: 16kg
USLOVI ISPORUKE I MONTAŽE ZA ROBU KUPLJENU U PRODAJNIM CENTRIMA PRODAVCA

Uslovi pružanja usluge isporuke od strane Prodavca se razlikuju za robu kupljenu u Web shop-u i onu kupljenu u prodajnim centrima Prodavca.

Dole u tekstu navedeni su uslovi isporuke za robu kupljenu u prodajnim centrima Prodavca.

Cena usluga isporuke, unošenja kupljene robe i montaže nije uračunata u cenu. Kupac samostalno odlučuje da li želi da koristi mogućnost da Prodavac isporuči, unese i montira kupljenu robu. U slučaju nedoumice smatra se da usluga isporuke, unošenja kupljene robe i montaže iste nije obuhvaćena kupoprodajnom cenom.

Usluge isporuke, unošenja kupljene robe i montaže moguće su isključivo za proizvode koji su kupljeni u Prodajnim centrima Prodavca.

Prodavac pruža uslugu isporuke samostalno i to tako što se roba isporučuje na adresu koju Kupac navede na Predračunu prilikom kupovine robe u Prodajnim centrima Prodavca.

Radno vreme službi montaže i isporuke Prodavca je svakog radnog dana u periodu od 8 do 16 časova, u okviru kojeg je moguće ugovoriti vršenje usluge.

Isporuka se vrši na području Republike Srbije sa poštanskim brojevima od 11000 do 37999. Kupac je slobodan da samostalno (odnosno da angažovanjem trećih lica-prevoznika) preveze i montira kupljenu robu.

Cenovnik isporuke i montaže nameštaja, istaknut je na kasi Prodajnih centara Prodavca, kao i na svakom info - pultu u prodajnim centrima Prodavca, na internet stranici Prodavca https://vitorogpromet.rs/servis-za-kupce/uslovi-isporuke/ i dostupan je na uvid Kupcima. U sve navedene cene je uračunat PDV. Naplata usluge isporuke i unošenja robe nije moguća na licu mesta (na mestu isporuke).

Izbor ovih usluga predstavlja slobodan izbor Kupca i o njima je Kupac obavešten pre donošenja odluke o kupovini i potpisivanja ugovora ili ponude. Ove usluge se vrše i naplaćuju po zahtevu Kupca.

Navedene usluge su definisane i predviđene isključivo za robu kupljenu Prodajnim centrima Prodavca i pod uslovom da postoje odgovarajući prilazni putevi i saobraćajnice koji isporuku omogućavaju.

Termin za izvršenje usluge isporuke, Kupac dogovara sa ovlašćenim licem Prodavca, nakon što izvrši plaćanje. Kako bi se potvrdio termin ugovorene usluge, ovlašćeno lice Prodavca će kontaktirati Kupca pre termina ove usluge, kako bi izvršio finalnu potvrdu isporuke. Prodavac zadržava pravo promene dogovorenog termina ove usluge, zbog okolnosti koje su naknadno nastupile i u dogovoru sa Kupcem će predložiti novi termin isporuke. Roba se isporučuje složena i upakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu i unošenju u stan/kuću/poslovni prostor ne može oštetiti.

Odgovornost i obaveza Kupca je da obezbedi da neko bude prisutan prilikom primopredaje robe na adresi određenoj kao mesto isporuke. Ukoliko na isporuci robe neće biti prisutan Kupac, u obavezi je da Prodavcu dostavi ime i prezime, kao i kontakt telefon ovlašćene osobe za preuzimanje robe. Osoba koja je zatečena na adresi smatraće se ovlašćenom osobom za prijem robe, ukoliko se ranije ne dostavi ime i prezime ovlašćene osobe za prijem robe na adresi.

Detaljne uslove isporuke, unošenja i montaže možete pročitati u tački 9 Opštih uslova poslovanja u Vitorog promet doo.

Šifra proizvoda: 100802
Vrsta proizvoda: Vitrina
Naziv proizvoda: Vitrina Stela V1
Proizvođač: Jela DOO
Zemlja porekla: Srbija
Godina proizvodnje: 2023
Broj transportnih paketa: 2
Težina paketa: 43,14kg
Širina proizvoda: 63cm
Visina proizvoda: 197cm
Dubina proizvoda: 36cm
Sastav/materijal:
Univer ploča, MDF ploča, Lesonit

Usluga montaže nije dostupna za proizvode kupljene putem web shopa

Uputstvo za montažu

Uputstvo za upotrebu i održavanje