Zašto Vitorog?

Zato što ste upravo Vi glavni junak Vitorog avanture, heroj Vitorog pustolovine.

Heroj Vitorog avanture je dete u Vama koje nije moglo da dohvati poslednju kockicu čokolade sa radnog pulta visokog kuhinjskog elementa.

Heroj je i tinejdžer u Vama koji je proveo sate i sate slušajući omiljeni bend, ležeći na svom udobnom krevetu.

Na samom kraju, heroj ove pustolovine i je čovek koji bira enterijer u kom će provesti naredne godine svog života uz podršku svojih najmilijih.

Da, Vitorog avantura je avantura čoveka koji gradi svoj dom.

Vitorog salon nameštaja započeo je svoju pustolovinu pre više od 25 godina, kada se po prvi put rodila želja da kuće i stanovi postanu domovi. Tada smo odlučili da sirovine iz prirode pretvorimo u visoko kvalitetne komade nameštaja, različitih dimenzija, nijansi i oblika. Zbog toga smo, već na samom početku naše avanture, posebnu pažnju posvetili projektovanju komada nameštaja. Sam proces kreiranja tih proizvoda odvijao se u maksimalno kontrolisanim uslovima, na najboljim mašinama i uz pomoć osoblja koje je svojom stučnošću, posvećenošću i ljubaznošću doprinosilo svakom radnom danu provedenom u Vitorog proizvodnim pogonima i prodajnim objektima.

Prateći Vaše stope, stope glavnog junaka Vitorog avanture, želeli smo da Vam budemo podrška dok odnosite male pobede na ovom putovanju, te smo menjali i modernizovali pristup dizajnu nameštaja i prilagođavali se baš Vašim potrebama. Zbog toga je Vitorog asortiman u ponudi imao samo najbolje komade nameštaja, u svim kategorijama. Pomogli smo Vam da opremite svaki kutak svog doma – od predsoblja, preko dnevnog boravka, sve do dečije sobe, te se uvek trudili da ponudimo različitu kombinaciju materijala, boja i veličina, a i stilova.

Skoro tri decenije nakon osnivanja Vitoroga, želja je ostala nepromenjena – da Vitorog heroj hrabro prevaziđe sve prepreke, svoj životni prostor pretvori u dom i završi ovu avanturu kao pobednik.

Danas ponosno možemo reći da poslujemo na preko 50.000 m2 širom Srbije, te da se 8 hektara proizvodnog pogona nalazi samo na području Novog Sada. Vitorog porodica broji preko 600 članova. Uz mašine moderne tehnologije i vredne članove Vitorog tima, uspevamo da masovno proizvedemo komade nameštaja vrhunskog kvaliteta i maksimalne preciznosti. Ovi komadi nameštaja danas krase domove širom Srbije i Evrope. Hiljade i hiljade zadovoljnih kupaca osmesima i pričama o svojim domovima ulepša dan zaposlenima u Vitorog salonima.

Kao što ste imate prilike da pročitate, Vitorog avantura je priča o jednom heroju – Vama.

Biti deo Vaših životnih puteva i omogućiti Vam da poboljšavate sebe i svet oko sebe je od samog početka bila naša motivacija.

Imati Vaše poverenje je privilegija koju ne shvatamo olako. Zbog toga obećavamo da da ćemo, kao i do sada, ljubaznošću i povoljnošću, ali i izvanrednim komadima nameštaja opravdati Vaše poverenje.

Vaš Vitorog tim.

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Ova forma služi za prikupljanje email adrese, preko kojih ćemo vam slati informacije o našim ponudama. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.