Outlet nameštaja u Novom Sadu


Od 27. juna 2019. godine, Vitorog promet je za sve posetioce Vitorog salona nameštaja u Novom Sadu pripremio pravo iznenađenje 一 popuste na određene artikle i do neverovatnih 60%. Naime, zbog velike zainteresovanosti kupaca, Vitorog tim je odlučio da otvori outlet nameštaja u Novom Sadu.

Šta Vas sve to očekuje u outletu nameštaja, kao i gde se outlet nalazi, možete pročitati u daljem tekstu.

Šta predstavlja outlet nameštaja?

Outlet nameštaja predstavlja deo u okviru Vitorog salona nameštaja u kom će se nalaziti proizvodi po izuzetno pristupačnim cenama.

U razgovoru sa kupcima otkrili smo da postoji velika zainteresovanost za proizvode koji služe kao izložbeni eksponati. Upravo zbog toga smo odlučili da otvorimo outlet nameštaja u jednom od naših salona i na taj način ponudimo kupcima artikle koji su služili kao eksponati, kao i nameštaj koji ima određena oštećenja. Svi artikli koji se nalaze u ovoj kategoriji biće sniženi, a popusti idu i do čak 60%.

Gde se nalazi outlet nameštaja?

Novootvoreni outlet nameštaja se nalazi u Vitorog salonu u Novom Sadu, u ulici Hajduk Veljka 11, u okviru Novosadskog sajma. Nameštaj koji je izložen u okviru outlet-a se nalazi u hali broj 7.

Ukoliko želite da budete među prvima koji će posetiti outlet nameštaja, predlažemo Vam da pogledate radno vreme salona u Novom Sadu, kao i brojeve telefona, koje možete pozvati kako biste se dodatno informisali o samom outletu.


Montaža nameštaja

Naši saloni pružaju uslugu montaže nameštaja. Saznajte više informacija.

Isporuka nameštaja

Naši saloni pružaju uslugu isporuke nameštaja. Saznajte više informacija.

Uslovi plaćanja

Saznajte koji su uslovi plaćanja u našim salonima i na webshop-u. Kliknite ovde!

Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima