Outlet nameštaja u Novom Sadu


Od 27. juna 2019. godine, Vitorog promet je za sve posetioce Vitorog salona nameštaja u Novom Sadu pripremio pravo iznenađenje 一 popuste na određene artikle i do neverovatnih 60%. Naime, zbog velike zainteresovanosti kupaca, Vitorog tim je odlučio da otvori outlet nameštaja u Novom Sadu.

Šta Vas sve to očekuje u outletu nameštaja, kao i gde se outlet nalazi, možete pročitati u daljem tekstu.

Šta predstavlja outlet nameštaja?

Outlet nameštaja predstavlja deo u okviru Vitorog salona nameštaja u kom će se nalaziti proizvodi po izuzetno pristupačnim cenama.

U razgovoru sa kupcima otkrili smo da postoji velika zainteresovanost za proizvode koji služe kao izložbeni eksponati. Upravo zbog toga smo odlučili da otvorimo outlet nameštaja u jednom od naših salona i na taj način ponudimo kupcima artikle koji su služili kao eksponati, kao i nameštaj koji ima određena oštećenja. Svi artikli koji se nalaze u ovoj kategoriji biće sniženi, a popusti idu i do čak 60%.

Gde se nalazi outlet nameštaja?

Novootvoreni outlet nameštaja se nalazi u Vitorog salonu u Novom Sadu, u ulici Hajduk Veljka 11, u okviru Novosadskog sajma. Nameštaj koji je izložen u okviru outlet-a se nalazi u hali broj 7.

Ukoliko želite da budete među prvima koji će posetiti outlet nameštaja, predlažemo Vam da pogledate radno vreme salona u Novom Sadu, kao i brojeve telefona, koje možete pozvati kako biste se dodatno informisali o samom outletu.


Prijavite se na newsletter i saznajte o najnovijim ponudama i popustima

Ova forma služi za prikupljanje email adrese, preko kojih ćemo vam slati informacije o našim ponudama. Za više informacija pročitajte našu politiku privatnosti.