O nama

Mi donosimo promene u Vaš dom

Dugogodišnje iskustvo, istančan ukus i pažljiv odabir materijala brzo je izdvojilo Vitorog promet doo na tržištu kao jedinstvenu kompaniju čija ponuda prati visok kvalitet uz povoljnu cenu. Već više od 20 godina Vitorog promet doo osluškuje i prati potrebe svojih korisnika, trudeći se da im izađe u susret u svim zahtevima i željama. Veliki trud i upornost da se vernost korisnika nagradi dovela je do razvoja kompanije koja sada broji 6 izložbena salona na preko 21.500m2 u 5 gradova. Saloni se nalaze u Novom Sadu: na novosadskom sajmu (7500m2) i u Tržnom centru BIG (1500m2), Beogradu (oko 6000 m2), Subotici (3000m2), Sremskoj Mitrovici (1000m2) i Čačku (2500m2) sa preko 3500 odabranih artikala. Profesionalizam, nenametljivost, kvalitet proizvoda i usluga, sopstvena proizvodnja, sigurni inostrani partneri i najpovoljnije cene pozicionirali su Vitorog među najuspešnije i najproduktivnije domaće kompanije. Vitorog promet doo je kompanija sa administrativnim sedištem u Novom Sadu i proizvodnjom lociranom u Bukovcu.

Naš tim

Najveći uspeh Vitorog promet doo je postigao kroz kvalitetan i dugoročan odnos sa svojim zaposlenima. Kako je potražnja za proizvodima dostigla veći nivo, javila se potreba i da se proširi tim koji može da ispoštuje zahteve tržišta. Danas Vitorog promet d.o.o. ima 300 zaposlenih i teži daljem proširenju radnih mesta. Ozbiljan tim formira sektore:

  • Proizvodnje
  • Nabavke
  • Prodaje
  • Projektovanja i razvoja
  • Logistike
  • Kontrole kvaliteta

Hvala Vam što ste bili sa nama svih ovih godina, a mi ćemo se truditi i dalje da Vaše poverenje opravdamo kvalitetom, povoljnošću i ljubaznošcu.